Skopové výpečky a špenát a bramborový knedlík

Potřebné ingredience
0,8 skopového kousek uzeného bůčku nebo slaniny 3 kusy velké cibule 9 stroužků česneku 9 bobkových listů 15 kuliček nového koření tymián sůl pepř ocet
Postup přípravy
Do pekáče si nakrájíme cibuli. Přidáme na větší kousky nakrájený uzený bůček nebo slaninu.
Skopové maso osolíme a opepříme a dáme na cibuli do hrnce. Přidáme nové koření, bobkový list, tymián a na plátky nakrájený česnek. Zalijeme trochou vody a kapkou octa. Přiklopíme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C asi 1,5 hodiny péct. Občas podlijeme. Pak ještě 30 minut dopékáme odklopené. Podle potřeby můžeme ještě podlévat.
Příloha bramborový knedlík a špenát :) DOBROU CHUŤ
Skopové maso osolíme a opepříme a dáme na cibuli do hrnce. Přidáme nové koření, bobkový list, tymián a na plátky nakrájený česnek. Zalijeme trochou vody a kapkou octa. Přiklopíme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C asi 1,5 hodiny péct. Občas podlijeme. Pak ještě 30 minut dopékáme odklopené. Podle potřeby můžeme ještě podlévat.
Příloha bramborový knedlík a špenát :) DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

chalupnicka
(upraveno)
3. 9. 2014, 16:51





nahlásit